Hvad kan man lave med kæresten? Her er 20 gode idéer

Hvad kan man lave med kæresten

Er du i tvivl om, hvad du skal lave med kæresten og har brug for nogle gode idéer? Så har vi her hos Kærestekassen fundet 20 gode idéer til hvad dig og din kæreste skal finde på!


Kærestekassen hjælper netop par med at finde på overraskende og spændende dates med vores månedlige kasse – vil du også prøve os, så læs mere her.


 

Bar hopping

Nyder dig og kæresten en kold øl til aftensmaden i ny og næ, så udnyt dette og tag på nogle forskellige barer i byen! I kan eventuelt udvælge nogle specifikke barer på forhånd, eller være spontane fra jeres udgangspunkt, og se hvor aftenen bringer jer!

 

Cykeltur og picnic

Sidder I fast i sofaen for ofte og glemmer den daglige motion? Så tag fat i cyklerne og kør rundt i den lokale park. I kan også tage jeres cykeltur skridtet videre, pakke en picnickurv og nyde en let frokost i den lokale park eller andet grønt område, eller hvor I nu har lyst til at tage hen.

 

Spaophold

Mangler I noget selvforkælelse? Så find et lækkert hotel med spafaciliteter, i jeres omegn, og tag en overnatning eller gør det til en weekendtur! Hvis dette ligger til den lidt dyre ende for jeres smag, kan I også købe en billet til kurbad, som har lidt mere rimelige priser.

Hvad kan man lave med kæresten

I kan også vælge at lave jeres spaophold derhjemme i trygge rammer, og give hinanden massage og ansigtsmasker. Måske ender I også med at plukke hinandens øjenbryn? – Det skal jo gøres!

 

Koncert

Deler I en forkærlighed for musik? Så skal I uden tvivl ud og opleve en koncert eller måske en hel festival sammen! Stå sammen i menneskemængden og rokke fra side til side mens i nyder jeres favoritkunstner og deres unikke toner!

 

Gokart

Hvis du er til fart og spænding, så kan en dag på en gokartbane være noget for dig og kæresten! I kan finde konkurrencegenet frem og køre om kap – måske får vinderen en lille præmie af den anden? Det er op til jer, men kedelig vil denne date nok ikke være!

 

Fisketur

Er din kæreste eller dig glade for naturen? Så skal i måske leje en båd og komme ud og fiske efter noget aftensmad? I kan selvfølgelig også droppe båden og nøjes med fiskestangen, men husk forfriskninger – en kold pilsner eller cola, når fiskestangen står og passer sig selv.

 

Fitness date

En anden god ide, er at få motion ind i jeres date. I er måske begge tilmeldt et træningscenter? Så er det bare om at komme i træningstøjet og hjælpe hinanden med at komme i form.

I kan også gå skridtet videre og tilmelde jer et hold – måske skal I finde den indre balance med et yogahold? Få højt humør og gang i kroppen med et dansehold? Eller holde pusten oppe med spinclass?

Mulighederne er endeløse!

 

Gåtur eller bådtur

Hvis I ikke har overskud til at planlægge det helt store, så kan I også nøjes med at gå en dejlig tur i det gode vejr! I kan for eksempel gå på opdagelse i jeres lokalområde, tage ind til søerne ved København, eller nyde dit lokalområdes lækre omgivelser.

 

Kreativitet og skabelse

Næste ide bygger på, at dig og din kæreste kan lave noget kreativt sammen. Dette kan for eksempel være et maleri – I kan gøre det på klassisk vis med pen og lærred eller I kan spice things up, ved at smøre hinanden ind i maling og måske dyrke sex på lærredet!

Hvad kan man lave med kæresten

Det kan også være I ikke er så meget til maling, men stadig gerne vil skabe noget. Dette kan I blandt andet ved at tage et keramikhold sammen.

 

Fest

Der skal danses og der skal drikkes. Om det er ude i byen eller I selv samler nogle venner derhjemme, så skal I selvfølgelig feste sammen. Husk beerpong og kortspil kan være med til at gøre druklegene sjove!

 

Restaurant

Den helt traditionelle date. Gør noget ud af jer selv og forkæl jer selv med et glas rødvin på jeres yndlingsrestaurant eller find et helt nyt sted I ikke har oplevet før!

 

Holdspil

Tag ud og se en fodboldkamp, eller endnu bedre, saml et par venner og hav jeres egen fodboldkamp i baghaven! I kan også spille rundbold ligesom i folkeskolen eller tage et slag kongespil!

Husk den gode stemning og sammenholdet.

 

Game Night

Orker I ikke tage nogen steder hen? Intet pres, slå fødderne op og hold en spilaften med jeres yndlingsbrætspil – måske er det Hint eller Bezzerwizzer?

I vil i hvert fald ikke komme til at kede jer!

 

Filmaften

En filmaften er et must! Køb noget take-out, lidt bland-selv-slik og dæmp lyset! I kan have en film marathon eller bare se den nyeste film på Netflix.

I kan også vælge at opgradere filmaftenen og gå i biografen, eller hvis vejret er til det en sommeraften, så snup jeres dyner og puder i bilens baggagerum og kør ud til en god omgang drive-in-bio!

 

Minigolf

Endnu et bud der aldrig skuffer! Med minigolf kommer i væk fra hverdagen og laver lidt venlig konkurrence. Tiden flyver i hvert fald afsted når man hygger sig med at lave et hole-in-one!

 

Cocktail Night

I trænger måske til en fancy aften hvor I tager på Cocktailbar og svømmer i farverige drinks? Det skader i hvert fald ikke at lave en Google søgning på ”cocktail bar” hvis I ikke kender nogen i forvejen.

Hvis I ikke gider at vove nattelivet, så kan I også trygt sidde derhjemme og brygge nogle drinks!

Dette kan I gøre ved enten at købe ingredienserne til en særlig drink I holder kær, eller I kan se hvad I har i hjemmet og bruge følgende generator til at se hvilke drinks I kan lave med det I har! (https://makemeacocktail.com/mybar/)

 

 

Svømmetur

Er der en indre havfrue gemt i dig? Så hiv kæresten med i svømmehallen og få plasket lidt rundt på hinanden. Er vejret til det, så kan I også smutte en tur i havet og nyde sandet mellem tæerne!

 

Kaffedate

De fleste elsker jo kaffe, så hvorfor ikke bare holde jer til en god gammeldags date, som nok aldrig ruster. Snak lidt om jeres familier, undgå stressende emner og måske del et stykke chokoladekage?

 

Camping

Endnu en ide til naturelskeren! En campingtur med kæresten giver jer en ny måde at forstærke jeres bånd på. Ved at slå teltet op skaber i sammenhold og bagefter kan I jo nyde jeres valgte spot og tænde et bål, som I kan riste skumfiduser over!

 

Adrenalin date

Den sidste ide er henvist til adrenalinjunkien iblandt jer. Her kan du for eksempel trække i kæresten og udfordre ham til en omgang bungee jump, skydiving eller måske noget mere jordnært som paintball eller måske et escape room?

Mulighederne er uendelige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*