Hvordan er man en god kæreste?

hvordan er man en god kæreste

Kunne du tænke dig nogle gode råd til, hvordan man er en god kæreste og bedst muligt holder kærligheden i mellem jer i live for at skabe et vedvarende forhold? Vi har fundet nogle gode råd til dig, så du bedst muligt kan opnå dette med din partner.

Kommunikation er key

En altafgørende faktor i alle forhold er ofte kommunikation. Hvis du gerne vil undgå misforståelser og unødvendige skænderier, så skal I først og fremmest have kommunikationen i orden.

Spørg ind til hinandens dag med oprigtig interesse og lyt til hinanden – det er et centralt råd til at være en god kæreste.

Hvis han har sagt noget, der har såret eller irriteret dig, så find en god måde at sige det på, så han forstår det uden, at han føler sig irettesat.

hvordan er man en god kæreste

Dette er for eksempel en bedre strategi, end hvis du går inde med noget, der nærer dig.

En konstruktiv samtale om både hverdag og følelser bringer jer tættere sammen, og gør jer mere opmærksomme på hinanden. Gennem daglig kontakt over sms eller telefonen, kan I også opnå større kommunikation, hvor du viser, at du er der for din kæreste.

Arrangér datenights for din kæreste

Hvis du gerne vil være en god kæreste, så overrask din kæreste med en hyggelig datenight, hvor du har sørget for noget, I kan lave.

Her hos Kærestekassen hjælper vi hver måned kærester med idéer til hyggelige dates – hvis du tilmelder dig, så modtager du hver måned en kasse med romantik, så du ikke skal finde på noget, men kan blive overrasket.

Læs mere & prøv Kærestekassen her.

Fortæl om dine følelser

Man er en god kæreste, hvis du fortæller om dine følelser for den anden. Det er nemlig vigtigt alles forhold, at I udtrykker jeres kærlighed.

Du kan for eksempel gøre dette ved at sige ”jeg elsker dig” til din partner mindst én gang om dagen. Dette er med til at skabe en dejlig værdsættende følelse hos hinanden, som vil styrke jeres forhold på lang sigt.

Intimitet

Noget andet, som også vil styrke jeres forhold, er sex. Husker I at dyrke sex regelmæssigt?

Dette er med til at holde gang i jeres forhold, da sex skaber intimitet mellem jer og samtidig udløser en lang række kemikalier i hjernen, som er med til at øge jeres individuelle velfærd.

hvordan er man en god kæreste

Én af disse kemikalier er for eksempel endorfiner, som bekæmper følelsen af stress i kroppen. Den nærhed, der opstår under sex, er også med til at frigive et hormon kaldet Oxytocin, som også bliver kaldt ”krammehormonet”, som blandt andet er med til at forøge evnen til at føle empati og medfølelse, hvilket også er meget brugbart, hvis du vil være en god kæreste.

Dette kan du også opnå ved næste punkt, der anbefales:

Vær tæt

Udover sex kan I også være tætte ved at putte sammen i sofaen, når I er sammen. Når du putter med kæresten, så skabes der også nærhed og intimitet, som gør jer i stand til at føle jer knyttede til hinanden på et dybere plan.

Kys

Det er også vigtigt for jer at kysse. Kys er med til at frigive dopamin, som aktiverer hjernens belønningscenter, der har betydning for både fysiske og psykiske funktioner som indlæring, stemningsleje, tankevirksomhed og hukommelse.

hvordan er man en god kæreste

Du og din kæreste bliver altså klogere af at kysse, så kys derudaf og gerne med tunge.

Vær en god kæreste og invitér på middag

Husk at værdsætte kvalitetstid samme ved at spise middag sammen i byen hver måned, hvis I har muligheden for dette. På denne måde kommer I lidt væk fra den stressende hverdag, ved at få god mad og en anden form for dialog væk fra madlavningen.

Udnyt fællesinteresser

Udnyt jeres fællesinteresser og vis interesse i nogle af de ting, som din kæreste synes er fedt og deltag. Fællesinteresser er med til at forstærke jeres forståelse overfor hinanden og gør det nemmere at fremmane en samtale, som I begge har lyst til at deltage aktivt i.

hvordan er man en god kæreste

Giv plads til venner

Hvis man vil være en god kæreste, så skal man også tillade at din partner tilbringer tid med sine venner.

 

Opsummeret – Hvordan er man en god kæreste?

Hvis man vil være en god kæreste, så skal man lytte og være sød og forstående.

Når det så er sagt, er alle forhold jo forskellige og disse råd skal kun være med til at give dig gode retningslinjer, og det er formentlig ikke alle punkter, som du skal følge til punkt og prikke. Om ikke andet kender du dit eget forhold bedre end nogen anden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*