Hvordan finder man en kæreste

Hvad kan man lave med kæresten

Kunne du godt tænke dig en kæreste, men har ikke rigtig mødt den helt rette endnu? Jamen så er du landet det helt rette sted, hvor vi vil komme med en række gode råd til, hvordan du finder en kæreste.

Det er nemlig en udfordring som vi alle står overfor på et tidspunkt i vores liv – hvor vi ikke længere ønsker kun at være én, men i stedet to.

Mange af os søger tosomheden på et tidspunkt, når vi er færdige med at være unge og vilde. Andre er heldige at finde deres soulmate, mens de er helt unge og går i skole for eksempel.

Men hvis du endnu ikke har været så heldig, så er der heldigvis en række ting, som du aktivt kan gøre og måske få en kæreste, som du kan holde af.

Denne artikel indeholder reklamelinks, der bliver markeret med *


De gode råd opridset 

  1. Udnyt mulighederne online og undgå afvisninger i det virkelige liv
  2. Opret dig via datingsider såsom Dating.dk* eller Senior.dk* (50+ år)
  3. Din datingprofil: Vær ærlig omkring dig selv, brug et nyere foto, udfyld profilen grundigt

KOM I GANG MED AT FINDE EN KÆRESTE HER*


Apps og hjemmesider til at få en kæreste

Nu til dags er det meget populært at finde en kæreste via apps eller datingsider. Dette er smart, da du på denne måde ved, at den anden person også er single og faktisk leder efter en kæreste.

Når du møder en person på gaden, i træningscenteret eller i byen, så ved du ikke med sikkerhed, om denne er single eller interesseret i dig.

Men al denne usikkerhed kan du faktisk undgå ved at gå online, da du kan matche eller skrive til folk – uden at stå ansigt til ansigt med dem og modtage en afvisning.

Dette er én af de helt klare fordele ved at bruge en side som eksempelvis dating.dk*, som er Danmarks største datingsite.

Her kan du oprette en profil helt gratis på 3 minutter* og være i gang med at udfylde dine informationer, som en fremtidig kæreste bør vide om dig.

På dating.dk kan du sidde og se på alle de andre profiler – og der er rigtig mange, da det er én af de mest populære sider i Danmark, så der er gode chancer for at møde en sød kæreste her.

Når du går online så kan du nemt skrive til andre, hvis du har læst deres profil og finder dem interessant. Du spilder derfor heller ikke din tid med at tage på date og derefter finde ud af, at I ikke har nogen fælles interesser.

Inden I mødes får I også muligheden for at skrive lidt sammen, så du kan lære ham eller hende bedre at kende, inden I aftaler at mødes til en date. Dette kan være en god idé og let måde at komme i gang på – især hvis du er lidt nervøs for at mødes lige med det samme.


Hvor er det bedste sted at finde en kæreste – oversigt over forskellige datingsider

Side Om Oprettelse
Dating.dk DKs største datingsite OPRET PROFIL HER*
Senior.dk For dig over 50 år OPRET PROFIL HER*
NextLove Fraskilte og singleforældre OPRET PROFIL HER*

Gode råd til din datingprofil

Her er et par gode råd, som nogle måske ville mene var selvsagte, men desværre ser vi ofte, at mange begår fejl inden for dette. Derfor kommer de her alligevel:

Vær ærlig omkring dig selv

Hvis du ikke er en dyreperson, så lad være at skrive det. Hvis du ikke er aktiv og træner flere gange om ugen, så undlad at sige dette. Generelt er det en dårlig idé at bygge dig selv op omkring en masse halve sandheder eller direkte løgne.

Personer, der besøger din profil, vil gerne lære DIG at kende – og måske han/hun har de samme holdninger eller interesser som dig – selvom du tror, at de er utiltalende.

Men det er bedre at være ærlig, så de ikke bliver interesseret i en falsk version af dig.

Spar ikke på informationen

Vi ser mange datingprofiler, hvor personen ikke skriver særlig meget om sig selv. Og så er det svært at basere en holdning omkring ham eller hende på andet end udseendet – dette skal vi gerne undgå.

Selvfølgelig er det vigtigt med den fysiske tiltrækning, men det er personligheden, der skal holde liv i kærligheden i de næste mange år.

Når du sparer på informationen, så gør du det også sværere for andre at skrive til dig, fordi.. hvad skal de skrive?

Derfor anbefaler vi, at du fortæller lidt om:

  • Dine hobbyer eller interesser
  • Dine yndlingserier eller film
  • Dit arbejde
  • Dig som person
  • Din højde (dette betyder meget for mange kvinder især)

Brug nyere fotos og vis hele din figur

Dette er én af de helt store brølere. Hvis du er lidt en stor fyr eller pige, så skal du ikke skjule dette, selvom du ikke er helt tilfreds med din krop. Det værste du kan gøre, er at forsøge at skjule det med billeder, hvor du kun viser ansigtet.

Hvorfor? Jamen guess what: før eller siden skal du jo mødes med denne person, og så vil det være et stort chok for dem, hvis dit udseende har snydt på billederne.

Der er masser af mennesker, som ikke har noget imod (og faktisk foretrækker) en person, der har lidt ekstra på sidebenene. Ingen af os er perfekte, så det er bedre at vise præcis hvem du er – også selvom du ikke selv synes, at det er tiltrækkende.

Disse råd gælder også, hvis du har andre ting ved dig selv, som du normalt plejer at skjule – vis det frem: Det er en del af dig og det vil din fremtidige kæreste også elske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*