preloader

Oftest stillede spørgsmål

Her er en oversigt over nogle af spørgsmål, som vi ofte modtager:

Hvad indeholder kassen?

Indholdet af Kærestekassen varierer hver måned med forskellige temaer. Det kan fx. være Spa-tema, Mystery-tema eller Game-night. Vi sørger for at arrangere noget nyt og spændende til jer hver måned, så I får en anderledes og hyggelig aften sammen.

Du modtager naturligvis altid produkter og indhold, der salgsmæssigt overstiger prisen på kassen – så udover værdien i at blive overrasket, så modtager du også fysisk værdi, der overstiger prisen, som du betaler.

 

Hvilket medlemskab bør jeg vælge?

Du kan vælge at tilmelde dig Kærestekassen og vælge én måned ad gangen, hvis du lige vil prøve os af, før du beslutter om du vil abonnere over længere tid. Hvis du vil gøre kassen billigere, så kan du bestille tre eller seks måneder forud. Vælger du disse pakker, så får du kasserne billigere og skal bare glæde dig til at blive overrasket hver måned.

 

Er der binding, hvis jeg tilmelder mig?

Nej. Der er slet ingen binding.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at købe 3 eller 6 pakker på én gang, så vil du modtage disse og betale prisen på dem, men har du opsagt dit medlemskab, så kommer der ikke flere efter, at du har afmeldt dig – og dermed ikke yderligere betalinger.

Du kan afmelde dig når som helst ved at logge ind. Husk at afmelde dig senest 10 dage før næste afsendelse af kassen, som er den 10. i måneden.

 

Hvornår modtager vi kassen?

Vi afsender Kærestekassen hver måned den 10. Du kan forvente mellem 2-4 hverdages leveringstid.

 

Hvorfor skal jeg prøve Kærestekassen?

Kærestekassen indeholder hver måned overraskelser, som gør det nemmere at finde på nye idéer til anderledes datenights.

I en travl hverdag glemmer mange af os romantikken fra tid til anden. Kærestekassen garanterer, at I hver måned prioriterer en aften til romantik.

Der er ingen binding, så du kan nemt prøve Kærestekassen én enkelt måned og opleve glæden samt morskaben som den medbringer.