preloader

Om os

Hvad er Kærestekassen?

Kærestekassen er en måned kasse, som du modtager til dig og din kæreste.

I denne vil du hver måned modtage nogle nye ting, der inspirerer til en hyggelig dateaften.

Dette kan for eksempel være spa-tema, hvor I modtager alt I skal bruge for at hygge med ansigtmaster, romantisk duftlys osv.

Det kan også være en movienight, hvor I modtager billetter til at tage i biografen med popcorn.

Eller quiz-aften med et spil, hvor I kan udfordre hinanden på viden om diverse emner.

Meningen med Kærestekassen er at blive overrasket og evt. få inspiration til nye aktiviteter, som I muligvis ikke altid har gjort før.

Det er vigtigt at have et åbent sind og give kassens indhold en chance – også selvom I ikke normalt laver det, som kassen spiller op til.

At prøve nye ting er nemlig også et vigtigt element i ethvert forhold.

Hvorfor startede jeg Kærestekassen?

Jeg startede Kærestekassen i begyndelsen af 2020, efter jeg selv har været i et forhold i omkring et år. 

Jeg har også været i andre forhold samt set hos andre, hvordan romantikken og kreativiteten i forhold til at finde på nye spændende ting, daler, som tiden går.

I begyndelsen er mange ofte mere eventyrlystne eller generelt bare bedre til at kaste sig ud i en masse forskellige aktiviteter for at lave spændende dates med den nye person, som de er begyndt at se.

Og så er det klart, at du er mere tilbøjelig til at forelske dig og finde den anden mere spændende – men så snart du er 1 eller flere år inde i forholdet: Jamen så bliver disse små eventyr og små kreative indslag ofte mindre og mindre.

Netop dette er grunden til at starte Kærestekassen. Jeg vil bidrage til at bringe ny kreativitet ind i forholdet. Også selvom I måske allerede er gode til dette, så kan en ekstra hjælpende hånd aldrig skade.

Kærestekassen skal ikke ses som en “last-resort" for at redde et dårligt forhold – slet ikke. Det er en investering i jeres forhold – også selvom det går rigtig godt imellem jer.

Kassen er en måde at blive taget i hånden i en travl hverdag, hvor mange af os bare ikke lige har overskuddet til at sidde og finde på nye spændende datemuligheder med vores partner hele tiden.

Venlig hilsen
Anders
Founder af Kærestekassen